Νέα - Ανακοινώσεις

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ., στο κτίριο του Ε.Β.Ε.Α, Ημερίδα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση επαγγελματιών και δυνητικών εργοδοτών για τις δράσεις της «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» και τη δικτύωσή της με τοπικούς παραγωγικούς φορείς.

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

prosvasis 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ως εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» διοργανώνει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ., στο κτίριο του Ε.Β.Ε.Α (φουαγιέ 6ου ορόφου), Ημερίδα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση επαγγελματιών και δυνητικών εργοδοτών για τις δράσεις της «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» και τη δικτύωσή της με τοπικούς παραγωγικούς φορείς.

 

Συμμετοχή Επιχειρήσεων στην ΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ», η οποία δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «ΤοπΕΚΟ», φιλοδοξεί να προσφέρει πρόσβαση στην απασχόληση και δυναμική υποστήριξη σε άτομα με κινητική αναπηρία ή εγκεφαλικές βλάβες στην περιοχή της Αττικής. Το έργο που υλοποιεί η Α.Σ. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ φέρει τον τίτλο ««ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ».

   

Διαδικτυακής πλατφόρμας δικτύωσης εργαζομένων – εργοδοτών.Πρόσβασις Jobs

Η Διαδικτυακής πλατφόρμας δικτύωσης εργαζομένων – εργοδοτών έχει ως στόχο την σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης και της βέλτιστης δρομολόγησης ωφελουμένων σε επιχειρήσεις για την ικανοποίηση των στόχων και των δύο πλευρών κατά τον πλέον ιδανικό τρόπο. Στην εν λόγω πλατφόρμα αναρτάται: • το προφίλ, η εργασιακή εμπειρία, τα προσόντα (τυπικά και άτυπα) • το προφίλ των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο σχέδιο δράσης, με έμφαση στις ανάγκες τους, στο προφίλ των εργαζομένων που ψάχνουν, τον κλάδο δραστηριοποίησης κ.λπ. Η πλατφόρμα επιτρέπει τόσο την αναζήτηση πληροφοριών και την εν γένει ενημέρωση αναφορικά με ευκαιρίες και διαθεσιμότητα θέσεων εργασίας, όσο και την σύζευξη προσφοράς και ζήτησης.

http://jobs.as-prosvasis.org/

 

Ημερίδα δικτύωσης με τοπικούς κοινωνικούς εταίρους

Στις 20/02/2013 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης Ημερίδα δικτύωσης με τοπικούς κοινωνικούς εταίρους (Συλλογικοί φορείς ΑμεΑ, Επιμελητήρια, ΟΤΑ Α’ βαθμού, Κοινωφελείς Επιχειρήσεις, ΜΚΟ κ.λπ.) με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών με φορείς εκτός Αναπτυξιακής Σύμπραξης και την πρόθεση υπογραφής συμφώνων/μνημονίων συνεργασίας

   

Σελίδα 3 από 5

as-footer EU ypak